Actualitat i

Notícies

Mira què passa a l’escola

Visita al Mnactec

Els alumnes de 4t de primària A han visitat el Mnactec, han fet un recorregut per la fàbrica i han conegut com era la vida i la feina que realitzaven els obrers i obreres de l'època.

10/04/2022
1

EXPERIMENTEM AMB GLAÇONS DE COLORS

Els ratolins grans han descobert la sensació de fred i han vist que el gel tenyit pot pintar. També ho han pogut tastar sense cap perill en estar tenyits els glaçons amb colorant alimentari.

10/04/2022
2

ELS RATOLINS PETITS I LA TAULA DE LLUM

Els nens i nenes més petits de la Llar juguen amb la taula de llum i diversos materials que fomenten l’experimentació. Aquestes activitats agraden molt perquè són molt atractives i permeten descobrir les propietats de l'entorn a través de l’exploració sensorial. 

8/4/2022
1

Viatge a Madrid

Els alumnes de 4t d'ESO han gaudit del viatge final d'etapa a Madrid. També han visitat la ciutat de Toledo.

1

La Primavera a Infantil 4

Els alumnes d'Infantil 4 han començat a treballar la Primavera.  Volen aprendre tot el que passa durant aquesta època de l'any. Per aquest motiu han estat plantant plantes, flors i llavors per investigar i descobrir què passa. Aprendre experimentant és sempre la millor manera!

2

Educació vial a Infantil 3

Les mestres d'Infantil 3 han preparat un circuit al pati per treballar l'educació vial.  Els nens i nenes dels Patinets, Bicicletes i Trenets han gaudit molt amb els seus vehicles de tota l'activitat! Ha estat una bona activitat per acabar el seu projecte!

6/04/2022
4

Orientació acadèmica

Els alumnes de 2n de batxillerat van assistir a una xerrada d'orientació acadèmica impartida per la Universitat de Vic.

6/04/2022
2

Taller sobre les emocions

Els alumnes de 2n de batxillerat van fer un taller sobre les emocions. Va ser molt motivador i interessant.

6/04/2022
1

Girona

Els alumnes de 2n d’ESO ha gaudit d’un meravellós dia visitant la Girona jueva.

1
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra

Política de Cookies D'acord