Actualitat i

Notícies

Mira què passa a l’escola

Activitats a la classe dels Ratolins petits

A la Llar d'Infants oferim propostes de joc amb objectes quotidians que permeten als infants explorar, manipular, fer descobriments i conèixer les propietats dels materials. Una d'aquestes activitats és la coneguda panera dels tresors, que omplim amb estris de l'entorn prèviament seleccionats per estimular els sentits. El joc heurístic també té aquest objectiu, però és per a infants una mica més grans.

11/02/2022
3

Dia internacional de les dones a la ciència

Avui, 11 de febrer de 2022, Dia internacional de les dones i les nenes a la ciència, els alumnes de 3r d'ESO han pogut gaudir d'una xerrad a càrrec de l'Alícia Oyonarte, Enginyera de Telecomunicacions, dins el programa #100tífiques. 

11/02/2022
3

Sustainability

The students of 1st of Batxillerat have attended a speech today at school. The biologist Mireia Querol @biologueando has informed them about the worrying facts we don't usually take into account regarding the planet.

10/02/2022
3

Carnestoltes 2022

Divendres 18 de febrer, arriba el Rei Carnestoltes i informarà els alumnes de l’arribada de la festa de Carnestoltes i de la Setmana Boja.  

3/02/2022
1

Dia de la pau - Conflicte a Ucraïna

Des de la matèria d'actualitat de 4t d'ESO i a les tutories d'ESO i Batxillerat, aquesta setmana hem parlat sobre el conflicte d'Ucraïna. Quines en són les causes, tant històriques com econòmiques, i quines serien les conseqüències si esclatés un conflicte bèl·lic. Aprofitant que el 28 de gener era el Dia de la Pau, hem fet una reflexió de la importància del diàleg i la solució diplomàtica en comptes de la guerra i la violència.

3/02/2022
10

Visitem Vytrus Biotech

Els estudiants de Biologia de 2n de batxillerat han visitat l'empresa Vytrus Biotech, una empresa especializada en biotecnologia vegetal de Terrassa. Hem pogut conèixer la tecnologia que utilitzen i veure les seves instal·lacions.

31/01/2022
11

Educació financera i emprenedora

Els alumnes de 4t d'ESO han realitzat la primera sessió d'un taller EFEC (Educació financera i emprenedora de Catalunya). El títol del taller era "Endeutar- se? Amb seny!". En aquest taller han après nocions sobre el consum responsable i com evitar el sobreendeutament.

25/01/2022
10

Visitem TV3

Els alumnes de 1r de batxillerat han visitat les instal·lacions de TV3 i han assistit a la gravació en directe del programa Planta Baixa. Ens han explicat com es prepara un programa de televisió i com i on es fan els decorats, entre altres coses. Una experiència molt enriquidora.

21/1/2022
8

Reconeixement de biomolècules

Els alumnes de 2n de batxillerat han fet una pràctica de reconeixement de biomolècules al laboratori de l'Escola. Han fet les proves que permeten identificar les proteïnes, els glúcids monosacàrids, els polisacàrids i els lípids. Han fet una feina excel·lent.

4
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra

Política de Cookies D'acord