Actualitat i

Notícies

Mira què passa a l’escola

Being nice to each other

Everybody loves to hear nice things about themselves. 

2

Excursió de final de curs

El curs s'ha acabat i per celebrar-ho els alumnes d'Infantil hen anat a Can Montcau. Han passat la jornada fent jocs d'aigua de manera cooperativa. Han viscut intensament l'últim dia de curs! Bon estiu a tothom!!!!!!

3

Festa Major de l'Escola!!!

Dimarts 21 de juny vam tornar a celebrar la Festa Major de l'Escola. Tots els nens i nenes de l'Etapa d'Infantil van protagonitzar la baixada del Drac d'un edifici a l'altre de l'Escola! Va ser una jornada molt bonica!!!

2

Infantil 5 i 2n d'ESO

Els nois i noies de 2n d'ESO, dins el marc del seu treball de síntesi, han preparat activitats i tallers d'experimentació al Parc de Vallparadís per als alumnes d'Infantil 5.Junts han passat un matí fantàstic, divertit i molt enriquidor. De mica en mica anem recuperant les activitats internivells que des de sempre hem realitzat entre tot l'alumnat de l'Escola.

13/06/2022
4

II Festa Major de l'Escola

Dimarts 21 de juny celebrarem la segona Festa Major de l’Escola. Amb aquesta festa pretenem reproduir activitats i tallers típics de Festa Major i així fer una diada especial en la que els nens puguin gaudir i passar un bon dia. 

09/06/2022
1

Port Aventura

Els alumnes de secundària i 1r de batxillerat han passat un dia fantàstic a Port Aventura.

09/06/2022
3

Concert de la Cantània

Els alumnes de cinquè han fet el concert de la Cantània. L'han estat preparant durant tot el curs. Moltes felicitats per la feina ben feta i per fer-nos gaudir de la música!!

7/06/2022
4

2.903€ recaptats en la Jornada Solidària

2.903€ recaptats en la Jornada Solidària el divendres 27 de maig. Tots els diners aniran íntegrament destinats a l'Hospital Sant Joan de Déu (càncier infantil) i a l'ONG Oberts al Món. Moltes gràcies per la vostra solidaritat!

2/05/2022
3

Emprenedoria

Després de treballar les seves idees de negoci durant el curs, els alumnes de 4t d'ESO d'Emprenedoria les han presentat al jurat format per l'Emilio, el Martí i l'Èric, emprenedor d'èxit. Ha sigut una experiència molt enriquidora! #somemprenedors

3