Actualitat i

Notícies

Mira què passa a l’escola

Educavió visual i plàstica

Els alumnes de 3r d'ESO estan realitzant un dibuix del jardí a través de l'observació directa del natural. Distribueixen els diferents elements en la composició, treballen amb la seva disposició i relació proporcional per tal de crear sensació de tridimensionalitat i juguen amb la llum que incideix de diferents formes sobre els objectes i poder apreciar el volum que genera.

09/10/2020
0

Shelters and farm in Can Pou / Refugis i granja a Can Pou

Visit to the farm of Can Pou with creation of shelters and visit to the animals. / Visita a la granja de Can Pou amb creació de refugis i visita als animals.

04/10/2020
0

L’ADAPTACIÓ

Ha començat un nou curs i de mica en mica els Cargols es van adaptant als nous espais, nous companys, a compartir tots junts activitats, jocs, noves experiències, somriures…

04/10/2020
6

L’ADAPTACIÓ

Ha començat un nou curs, els Ratolins tindran les seves primeres experiències fora de l’entorn familiar. De mica en mica es van adaptant a nous espais, nous companys, a compartir activitats, jocs, somriures…

29/7/2020
2

100% d'aprovats a la Selectivitat

Tots els alumnes de 2n de batxillerat de l'Escola han aprovat la Selectivitat. Enhorabona a tots! Volem destacar la millor nota de Terrassa del nostre alumne Guillem Gómez, un 9.50, de la Sofia Robles, un 9.20, i de la Mariona Poy, un 9.10. Gaudiu de l'estiu!

16

Tornem a l'Escola

Alguns alumnes d'Infantil han tornat a l'Escola. Amb totes les mesures de seguretat i higiène, els més xics han omplert d'il.lusió les aules. Les mestres, totes amb mascareta, ja els esperaven des de primera hora del matí. Benvinguts a tots, us hem trobat a faltar!!

12

Storytelling

Second graders have been working hard in Storytelling class to describe their houses. 

4

Matemàtiques a casa!

Els alumnes de 2n vam estar treballant els conceptes de massa i cada alumne es va fabricar la seva pròpia balança.

4

Robòtica des de casa

Des de principi de curs els alumnes de p4 i P5 van començar a iniciar-se en el món de la robòtica. Un cop a la setmana i en petit grup, tots els infants de 4 i 5 anys han començat a descobrir amb la Mireia Carreño, la Bibot i les noves pissarres digitals molt més interactives, una nova manera de pensar, crear i expressar-se. Ara des de casa els nens i nenes han seguit practicant diferents activitats proposades. Fins i tot han creat els seus ROBOTS! Enhorabona a tots, sou uns artistes!!!

5
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra

Política de Cookies D'acord