CONEIX L'ESCOLA - Etapes educatives
L’Escola imparteix els nivells educatius corresponents a Llar d’Infants, Educació Infantil, Educació Primària, Secundària i Batxillerat.

Llar d'Infants
   A la Llar d’Infants de l’Escola Petit Estel - La Nova, cada nen i nena és únic i important. Ens adaptem a les necessitats de cada infant, respectem les diferències de caràcter i de ritme maduratiu i ens adaptem a cada alumne segons les necessitats. El nostre objectiu és estimular el desenvolupament de les capacitats dels nens, les afectives, les físiques, les intel·lectuals i socials.

En un ambient acollidor, proper i de confiança, us obrim les portes per tal que el vostre infant gaudeixi del nostre projecte educatiu i de les activitats que oferim com la manipulació, l’experimentació i el joc. Així mateix, a la Llar d’Infants, ja fem la psicomotricitat i un taller en anglès a la setmana. Els Cargols, els nens i nenes de P2, també anem a la piscina de la Nova i fem el curset de natació! Veniu a coneixe’ns!
    
 
Educació Infantil
   Al Petit Estel entenem l’Educació Infantil com l’aprenentatge dels continguts a través de l’entorn social i cultural, la descoberta d’un mateix i la introducció dels llenguatges matemàtic, verbal, musical i plàstic. La Psicomotricitat la treballem amb anglès, a més a més de l’assignatura pròpia de l’anglès. Amb l’estimulació primerenca a base de bits, estimulem les diferents intel·ligències. L’educació en valors i en el respecte envers els altres és un pilar important en la filosofia de l’Escola. Incorporem les noves tecnologies a l’aula i a més a més del treball per racons, ensenyem els nens a pensar i a ser autònoms. També anem a la piscina de La Nova setmanalment i aprenem a nedar.     
 
Educació Primària
   Seguint amb l’esperit del Petit Estel, els alumnes ja passen a l’Escola Nova; una nova etapa en uns edificis nous on els alumnes desenvolupen les capacitats personals i les habilitats socials. El seguiment tutorial del professorat i la seva implicació en els valors com ara la solidaritat, la companyonia i el servei envers els altres acompanyen els alumnes en aquesta etapa i al llarg de tota l'escolaritat, respectant sempre el ritme d’aprenentatge i tenint en compte les possibilitats de cadascú.

Tenim un projecte d’anglès molt engrescador i un professorat molt qualificat que ens parla en anglès a tothora. A més a més de l'assignatura pròpia d'anglès, també treballem les ”arts and crafts” i les “science” en aquest idioma. Així mateix, treballem en grups reduïts per tal d’afavorir l’èxit escolar. El curset de natació setmanal acaba a 2n de Primària, però fem natació cada quinze dies des de 3r de Primària fins a 2n de Batxillerat.
    
 
Educació Secundària    A l' etapa de l'Ensenyament Secundari Obligatori, l'ESO, els alumnes han d'adquirir la capacitat per aplicar a la vida quotidiana els coneixements, les habilitats i les actituds apresos en diferents contextos. Han d'assolir les competències perquè els nois i noies siguin autònoms i tinguin un desenvolupament social i personal ple.

Tot l'equip de professionals de l'Escola ajuden els alumnes i els motiven alhora que en fan un seguiment molt personalitzat i adaptat segons les necessitats de cadascú. Amb aquest seguiment, aconseguim que els alumnes que van bé vagin encara millor i els alumnes amb dificultats rebin els instruments adequats per seguir avançant. L'anglès continua sent un pilar fonamental i és un projecte d'Escola.
    
 
Batxillerat
   El Batxillerat és l'etapa final a l'Escola. Les modalitats que oferim són les d'Humanitats i Ciències Socials i les Ciències i Tecnologia. Preparem els alumnes per a futurs estudis d'educació superior i els ajudem a escollir un camp de la cultura. Així mateix, els nois i noies adquireixen una base cultural, intel·lectual i humana que els serveix per a qualsevol estudi posteriors i/o per a la vida laboral.

L'Escola Nova ofereix a l'alumnat del Batxillerat un nivell acadèmic competitiu, un tracte individualitzat i el treball amb grups reduïts. El tracte personalitzat, el seguiment de l'alumne dia a dia i l'adaptació del currículum segons les necessitats afavoreixen l’èxit escolar dels nostres alumnes. Amb el 100 % d’aprovats a la Selectivitat animem a tots els alumnes a: Aprendre, estudiar i afrontar el repte!
    
PROMOCIÓ DEL BATXILLERAT
INSTAL·LACIONS
GALERIA DE FOTOS
ALÈXIA
BLOGS