CONEIX L'ESCOLA - Festes tradicionals
Des de l’Escola s’organitzen una sèrie de sortides i festes tradicionals i populars que complementen el currículum de les matèries impartides a l’aula. Es fomenta la participació de tot l’alumnat en aquestes activitats, ja que l’adquisició de coneixements, valors i actituds culturals no es desenvolupen exclusivament dins l’àmbit escolar ni en els currículums acadèmics.
 
  • La Castanyada: Ens visita la Maria la Castanyera i ens porta castanyes per berenar. Durant aquells dies, expliquem el conte i cantem cançons.
           
  • Halloween: Els alumnes d’ESO fan una esplèndida representació en anglès. El professorat d’anglès, d’educació visual i plàstica i el professorat involucrat en la creació de l’obra hi posen tant d’èmfasis com els alumnes, que demostren ser uns grans actors dalt de l’escenari.
  • Santa Cecília, Patrona de la música: Ho celebrem amb diferents activitats culturals.
  • El Tió i el dinar de Nadal: Primer de tot, el llenyataire “Tallaferro” ens porta el tió del bosc. Els alumnes donen força menjar al tió perquè estigui ben tip. Fem una gran rotllana per classes i caguem el Tió.
           
  • El Pessebre Vivent: L’Escola organitza cada curs, el Pessebre Vivent, una tradició que ha mantingut curs rere curs des dels seus orígens. Us animem a que vingueu a gaudir-ne! Us hi esperem!
           
  • Carnestoltes: Fem una gran rua on hi participen els nens des de P2 fins a 6è de Primària. A la cercavila ens acompanyen els titelles i cap grossos de l’Escola que juntament amb el Rei Carnestoltes i els músics, ens acompanyen a la rua. Els alumnes d’ESO col·laboren a la cercavila fent ballar els titelles i cap grossos i ajudant a l’organització.
           
  • Sant Jordi: Els alumnes d’Eso representen la llegenda de Sant Jordi. Els decorats que fan els alumnes a Educació Visual i Plàstica, i la gran posada en escena, ens deixen a tots ben bocabadats.
PROMOCIÓ DEL BATXILLERAT
INSTAL·LACIONS
GALERIA DE FOTOS
ALÈXIA
BLOGS