NEW ENGLISH PROJECT - GEP
NEP - NEW ENGLISH PROJECT, PETIT ESTEL-LA NOVA

GEP - Grup d'Experimentació per al Plurilingüisme del Departament d'Ensenyament

Benvolguts pares,

Amb aquest petit escrit us volem presentar el Projecte Lingüístic de la nostra Escola. Volem fer una petita valoració dels cursos anteriors i també donar-vos a conèixer les previsions i idees que tenim en ment per propers cursos.

Valorem molt positivament el nou projecte d'anglès per l'acceptació que està tenint per tots els alumnes i les famílies que van confiar amb nosaltres. Els resultats estan sent molt positius, fet que ens anima a continuar amb el projecte.
 
 Vam iniciar la immersió en anglès a P5, 1r i 3r de Primària, però al següent curs ja vam ampliar-ho. Així doncs, actualment es fan les tutories en anglès en els cursos següents: P4, P5, 1r, 3r i 5è de Primària. La resta de cursos, tot i no fer la tutoria en anglès, es mentenen moltes assignatures cursades en anglès. (En el full explicatiu del projecte veureu els matisos que hi ha a cada curs).
 
Els nens estan completament acostumats a conviure amb l'anglès, és la llengua del seu dia a dia juntament amb el català.
 
Sabeu que ens trobem en el programa del Departament d'Ensenyament, el GEP (Grup d'Experimentació per al Plurilingüisme), el qual hi ha representació d'escoles de tot Catalunya, i ens avala i dóna suport en el nostre New English Projecte, NEP. Estem molt orgullosos de poder pertànyer a aquest grup del Departament.
 
La nostra Escola vol ser un referent del plurilingüisme i impulsora de diferents idiomes. Creiem en les relacions entre les persones, que som ciutadans europeus i necessitem conèixer les altres cultures i les seves llengües, per treballar per a un món cada vegada més globalitzat però sobretot, perquè els nostres alumnes esdevinguin bones persones i puguin treballar per la pau i la justícia, sense barreres ni estereotips.
 
Confiem moltíssim que els infants poden aprendre molt més del que ens podem arribar a imaginar, i a partir d'aquí, l'Escola aposta pel plurilingüisme com a punt fort des de ben petits.
 
L'anglès ja forma part del nostre dia a dia; el català i el castellà, evidentment. També tenim l'italià a l'àmbit de la natació; el francès, a Secundària; i en un futur no gaire llunyà, ens agradaria poder oferir també l'alemany per a tots aquells alumnes que estiguessin interessats d’estudiar-lo.
 
Com ja hem dit, amb el suport del Departament amb el qual treballem dins del grup GEP, la motivació de tot el professorat envers aquest nou projecte d'anglès i amb l'entusiasme dels nens, que no té límits, creiem que és un projecte ferm i sense retorn, però que dia a dia valorem perquè els nostres nens no tinguin cap mancança en cap altra àrea.

Per últim, us agraïm a vosaltres, pares, la confiança i el suport que dia rere dia ens demostreu, des del qual ens animeu a continuar treballant en nous projectes i nous reptes.

Atentament,

La Direcció
PROMOCIÓ DEL BATXILLERAT
INSTAL·LACIONS
GALERIA DE FOTOS
ALÈXIA
BLOGS