PROJECTES D’ESCOLA
Hem inclòs dins l’apartat de Projectes d’Escola diferents tipus de projectes; aquells que ens acompanyen al llarg de tota l’escolaritat, i d’altres, més puntuals, que es realitzen en alguns cursos o que anem renovant i modificant.

L’Escola és confessional i aposta fort pels valors humans i cristians, promou una actitud de servei i forma els estudiants per una societat més justa i solidària. L’educació en valors queda reflectida a través de projectes i activitats com l’apadrinament d’un nen a 1r de Primària, la recollida d’aliments i de taps de plàstic, la participació a la Marató de TV3 fent coques i ajudant a Càrites entre d’altres.

A l’Escola apostem per l’anglès! Fem immersió a les aules, desdoblem i treballem amb grups reduïts, potenciem la lectura anglesa ja des de ben petits i impartim classes de ciències i de plàstica en anglès. Comptem amb un molt bon professorat especialista, motivat i engrescador, per tal de fer de l’anglès, un punt fort a l’Escola.

Amb el projecte de l’ús de la Biblioteca i el d’Apadrinament Lector promovem la lectura i millorem la comprensió lectora que és la base de tot estudiant per poder entendre els textos i per millorar les habilitats lingüístiques. Els nens i nenes de Primària van a la Biblioteca un cop a la setmana i agafen un llibre que és per llegir a casa amb els pares. L’apadrinament lector es du a terme amb els nens i nenes de 3r de Primària i de 3r d’ESO. Fan lectura i comprensió del text.

El projecte de l’Hort, el de Cantània i el de massatge infantil amb els més petits són altres projectes d’Escola. Us animem a continuar llegint projecte per projecte.
PROMOCIÓ DEL BATXILLERAT
INSTAL·LACIONS
GALERIA DE FOTOS
ALÈXIA
BLOGS