Actualitat i

Notícies

Mira què passa a l’escola

Reduir, Reutilitzar, Reciclar

Els alumnes de 4rt han dedicat una sessió Meet a parlar del medi ambient aprofitant que el passat diumenge va ser el Dia Mundial del Reciclatge

0

Emocions a casa!

Una de les coses més difícils de gestionar durant el confinament a casa amb els més xics, han estat les emocions. Els infants de l'Etapa d'Infantil les han pogut treballar a partir de les activitats i vídeos que l'Aïda, la psicòloga de la nostra etapa, ha anat preparant durant cada setmana amb el seu Taller de les Emocions. De les seves sessions a casa n'han après tots, petits i grans. Gràcies Aïda per ajudar-nos a aprendre com gestionar tot el què ens està passant!!

6

Juguem i fem matemàtiques!

Els alumnes de 3r han estat treballant des de casa diferents aspectes matemàtics com les coordenades.

25/05/2020
3

Fira Campus Virtual 2020

Davant la impossibilitat d’assistir al Saló de l’Ensenyament de forma presencial a causa del COVID-29, durant la setmana passada els alumnes de 1r de batxillerat van poder accedir a la FiraCampusVirtual, la plataforma virtual del Saló de l’Ensenyament.

4

Tallers de lectoescriptura a distància

A cicle inicial continuem treballant la lectoescriptura en els tallers online.

3

Treballem l'Edat Antiga

Els alumnes de 5è estan treballant l'Edat Antiga

4

Els reptes del confinament

Durant el confinament a casa causat pel Coronavirus, l'equip de mestres d'Infantil, enviem setmanalment un repte pels nostres alumnes. El repte sovint el proposa la mascota de la classe que arriba als infants en format de vídeo. Els nens i nenes ens fan el retorn dels seus reptes en imatges. Hi ha reptes de tot tipus: el Veig veig, busquem formes geomètriques a casa, fem punts de llibre, fem instruments, etc. Aquí us en deixem una petita mostra. Nois i noies sou uns artístes!!!

5

My energy robot

We are studying the energy and its different forms!!

1

We learn by observing nature and sharing experiences

Aprenem observant la natura i compartim les experiències.

1
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra

Política de Cookies D'acord