Actualitat i

Notícies

Mira què passa a l’escola

3rd Grade de Convivències a La Llobeta

Backpackers with Sleeping bags and Karaoke singer’s at the bus. Together we have had lots of fun. Even at night time in the dark !  

13/11/2019
1

Corrupció Revolta Ètica

The students of Economy of 1rst of Batxillerat have visited the exhibition called Corrupció Revolta Ètica. We have learnt the meaning of the corruption and its consequences for the society.

11/11/2019
7

Setmana de la ciència

Coincidint amb la Setmana de la Ciència, l'alumnat de Química de 4t d'ESO i batxillerat ha realitzat una visita guiada a l’exposició sobre la Taula Periòdica dels elements químics a l’IEC el dia 11 de novembre.

8/11/2019
7

Optativa d'Expressió escrita

Els alumnes de 2n d’ESO de l’optativa d’Expressió Escrita redacten les notícies per a la revista digital de l’Escola.

4/11/2019
7

Astronomical Observatory of Sabadell

The students of 1st of Batxillerat have visited the Astronomical Observatory of Sabadell. They have attended a little conference about the universe and they have watched the sun through a big telescope. It has been a great experience!

28/10/2019
4

Visitem l'Abadia de Montserrat

El passat dilluns 28 d’octubre, els alumnes de 1r d’ESO van fer una visita a l’Abadia de Montserrat. Van entrar a la Basílica per poder gaudir del cant habitual de l’Escolania, i del pas, qui va voler, pel camerí de la Verge. 

4/11/2019
4

Visitem el Museu de les Matemàtiques

Els alumnes de 3r d'ESO han visitat el Museu de les Matemàtiques. Han realitzat una visita guiada i un taller de les Cúpules de Leonardo. També han fet activitats de tutoria i cohesió de grups al parc.

30/10/2019
4

The Phantom of the Opera

Avui els alumnes de 4t d’ESO han representat l’obra de Halloween “The Phantom of the Opera”. Moltíssimes felicitats!

25/10/2019
6

FAPEL University Day

Els alumnes de 1r de batxillerat han assistit a la Fapel University Day a Laie Hamelin School de Montgat, una fira universitària que té la finalitat d'informar i orientar els alumnes sobre el seu futur acadèmic i professional.

5
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra

Política de Cookies D'acord