Llar

d'infants

Informació general

Els nostres fills descobreixen el món!

L’etapa de Llar d’Infants comprèn els cursos de P1 ( a partir dels 7 mesos fins a l’any), el P1 i el P2.

El Petit Estel – La Nova ofereix aquest servei de guarderia a tots els pares i mares. Durant aquesta etapa primerenca la nostra prioritat és donar les màximes atencions i conforts als més petits de l’Escola. Ja de ben petits els nadons aprenen a conviure en un entorn sense els pares, que els dona autonomia i seguretat per al seu desenvolupament global.

Actualitat

Mira què passa a la Llar d' Infants

Veure totes les notítices

Mira què passa a la Llar d' Infants

Veure totes les notítices

Ombres xineses i taula de llum

A la classe d'anglès, els Ratolins van gaudir d'un conte que va explicar l’Elea per treballar els noms dels animals. Per tal que fos més motivador, el va representar amb ombres xineses.

21/05/2019
0

LA FESTA MAJOR A LA LLAR D'INFANTS

El passat 26 d'abril els nens i nenes de la Llar d'Infants van celebrar la 1a Festa Major de l'Escola. Van gaudir d'allò més amb totes les activitats proposades, però sobretot amb la visita dels Cap Grossos de l'Escola i el Drac! A la tarda es van llepar els dits amb la xocolata que van preparar les nostres super cuineres!

2

Desperta’t Sant Jordi

Avui dijous dia 2 al matí, a la Llar d’Infants hem pogut gaudir de l’espectacle desperta’t Sant Jordi!, a càrrec de la Clara Florit i l’Albert Madero, a partir d’una escenografia senzilla i ben atapeïda de música.

02/05/2019
1

Educació primària, curs 2018 - 2019

Horari d’entrevistes

P1
P1 A:

Glòria Garcia: Dimarts de 10:00 a 10:30

P1 B:

Raquel Lores: Dimarts 10:30 a 11:00

P1 C:

Anna Fèlix: Dimarts 9:30 a 10:00

P2
P2 A:

Josephine Navarro: Dilluns de 10:30 a 11:00

P2 B:

Laura Guillén: Dilluns de 10:00 a 10:30

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra

Política de Cookies D'acord