Instal·lacions i

Equipaments

Instal·lacions

L’Escola es compon de dos edificis, el Petit Estel, on s’hi cursa Llar d’Infants i Educació Infantil, i l'Escola Nova, on s’hi imparteix Primària, Secundària i Batxillerat. Les aules estan equipades amb les últimes tecnologies: ordinador d’aula amb connexió a internet, pissarres digitals i canons projectors.

L’Escola Nova gaudeix d’una piscina pròpia inaugurada el curs 2009-10 juntament amb el nou menjador de La Nova. També destaquem l’ampliació de la nau de Primària de l'Escola; una planta pis de més de 1.000 m2 amb totes les aules noves, inaugurada el curs 2012-13. Al mateix temps destaquem els laboratoris, dues aules d’informàtica, l’aula de tecnologia, de visual i plàstica, dues aules de música, la biblioteca i fins i tot un hort.

L’última ampliació que s’ha dut a terme a l’Escola ha suposat l’enjardinament d’una zona d’esbarjo de l’Escola i l’habilitació d’un pavelló i dues pistes de pàdel per a activitats esportives escolars.

Actualment estem treballant en el nou projecte d’ampliació d’instal·lacions que inclourà la reforma de la nau d’accés a l’Escola i l’annexió d’un casal per a ampliar tots els espais docents de l’Escola.

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra

Política de Cookies D'acord