Equip

Pastoral

Equip pastoral

L’equip de Pastoral de l’Escola Petit Estel - La Nova està format per professors de l’Escola en les seves diferents etapes.

Busquem el desenvolupament del caràcter propi de l’Escola adaptant-lo a la realitat present de la nostra societat i a les famílies. El nostre objectiu és una proposta educativa oberta i viscuda en la llibertat.

Creiem que amb el missatge de Jesús promovem una actitud de servei, una integració activa i crítica en la societat i una formació en la justícia i la solidaritat.

Així volem promoure la formació integral dels alumnes d’acord amb una concepció cristiana de la persona, de la vida, de la justícia i del món i proposar una síntesi entre fe i cultura.

“Quines activitats realitzem?
La Pastoral de l’Escola promou un seguit d’activitats adaptades a l’edat dels infants per a la celebració de la fe, en les pregàries col·lectives que es realitzen a la Catedral del Sant Esperit, en el coneixement de les festes religioses més destacades i en el compromís social, amb l’apadrinament d’infants de Guatemala o l’acompanyament de la llar d’avis Vapor Gran.”

Us convidem a tots a participar-hi!

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra

Política de Cookies D'acord