Projectes de

L'escola

Equip Pastoral

El grup de Pastoral de l’Escola, pretén promoure la formació integral dels alumnes d’acord amb una concepció cristiana de la persona, de la vida, de la justícia i del món.

Intentem motivar els nostres alumnes buscant el desenvolupament del caràcter propi de l’Escola adaptant-lo a la realitat present de la nostra societat i de les famílies.

Des d’aquest equip treballem per oferir una proposta educativa oberta i viscuda en la llibertat. Creiem que amb el missatge de Jesús promovem una actitud de servei, una integració activa i crítica en la societat i una formació en la justícia i la solidaritat.

Les activitats que s'organitzen des d'aquest equip estan vinculades amb l’assignatura de religió i es promouen principalment valors que s’aprofiten per treballar dins de l’hora de tutoria. També s’organitzen pregàries tan a l’Escola com a la catedral del Sant Esperit coincidint amb l’inici de curs, el Nadal, la Quaresma, corpus i final de curs, en les que participen la gran majoria d’alumnes del centre.