Batxillerat

Informació general

La finalitat d’aquesta etapa és garantir l’accés a la universitat amb la màxima preparació.

Al Petit Estel – La Nova oferim Batxillerat privat d’Humanitats, Ciències Socials, Ciències de la Naturalesa i el Batxillerat Tecnològic.

El Batxillerat del Petit Estel – La Nova és un batxillerat exigent. Són dos anys d’estudi intensos que, a dia d’avui, garanteixen el 100% d’aprovats a la Selectivitat.

El Curs 2018-2019 vam començar a oferir el Batxillerat Dual (en llengua anglesa). A través de la col·laboració amb la institució ACADEMICA, els alumnes de l’Escola que ho vulguin i que tinguin un bon nivell d’anglès podran obtenir la doble titulació: El Batxillerat d’aquí i l’American High School Diploma.

Actualitat

Mira què passa
a Batxillerat

Veure totes les notítices

Mira què passa
a Batxillerat

Veure totes les notítices

SEMINARI EUNCET

Els alumnes de matemàtiques de 1r de batxillerat han assistit al seminari “Neuropedagogia de les matemàtiques: com aprendre i ensenyar matemàtiques”, de la mà del Doctor Joaquim Valls, neuropsicòleg i professor de l'Euncet.

25/1/21
5

ORIENTACIÓ UNIVERSITÀRIA UPF-ESCI

Els alumnes de 2n de batxillerat, dins el programa d'orientació universitària, van rebre una xerrada de la Universitat Pompeu Fabra-ESCI. Els van donar pautes per com triar uns estudis superiors i els va informar del que ofereix aquesta universitat.

22/1/21
4

MARATÓ DE TV3: PANERA SOLIDÀRIA

Les famílies guanyadores del sorteig de la Panera solidària ja han recollit el premi. Enhorabona! El sorteig es va fer el passat dimecres 16 al matí al pati de l’Escola Petit Estel. Tres mans innocents d’I3 van escollir a l’atzar les tres butlletes guanyadores. De nou, moltes gràcies per participar.

18/12/2020
4

Batxillerat, curs 2020 - 2021

Horari d’entrevistes

1r BATXILLERAT
1BAT

Sergi Cebrian: Dilluns de 09:00 a 10:00

2n BATXILLERAT
2BAT A

Esther Ruiz: Dimecres de 09:00 a 10:00

2BAT B

Helena Sierra: Dijous de 12:25 a 13:20

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra

Política de Cookies D'acord