Batxillerat

Informació general

La finalitat d’aquesta etapa és garantir l’accés a la universitat amb la màxima preparació.

Al Petit Estel – La Nova oferim Batxillerat privat d’Humanitats, Ciències Socials, Ciències de la Naturalesa i el Batxillerat Tecnològic.

El Batxillerat del Petit Estel – La Nova és un batxillerat exigent. Són dos anys d’estudi intensos que, a dia d’avui, garanteixen el 100% d’aprovats a la Selectivitat.

El Curs 2018-2019 hem començat a oferir el Batxillerat Dual (en llengua anglesa). A través de la col·laboració amb la institució ACADEMICA, els alumnes de l’Escola que ho vulguin i que tinguin un bon nivell d’anglès podran obtenir la doble titulació: El Batxillerat d’aquí i l’American High School Diploma.

Actualitat

Mira què passa
a Batxillerat

Veure totes les notítices

Mira què passa
a Batxillerat

Veure totes les notítices

Saló de l'Ensenyament

Els alumnes de 1r de batxillerat han visitat el Saló de l'Ensenyament.

20/3/2019
3

Photosynthetic organisms

The students of batxillerat have attended a conference today about Generating electricity from photosynthetic organisms. Dr Bombelli is a researcher in the university of Cambridge and has visited the school and showed his research to the students. 

28/2/2019
7

Visitem l'empresa Nissan

Avui els alumnes de 1r de batxillerat d'Economia de l'empresa i d'Economia han visitat les instal·lacions de l'empresa Nissan a Zona Franca.

27/02/2019
5

Educació primària, curs 2018 - 2019

Horari d’entrevistes

1r BATXILLERAT
1BAT A

Sergi Cebrian: Divenderes 10:00 a 11:00

1BAT B

Helena Sierra: Dijous 12:25 a 13:25

2n BATXILLERAT

Esther Ruiz: Dijous 10:00 a 11:00

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra

Política de Cookies D'acord