Batxillerat

Informació general

La finalitat d’aquesta etapa és garantir l’accés a la universitat amb la màxima preparació.

Al Petit Estel – La Nova oferim Batxillerat privat d’Humanitats, Ciències Socials, Ciències de la Naturalesa i el Batxillerat Tecnològic.

El Batxillerat del Petit Estel – La Nova és un batxillerat exigent. Són dos anys d’estudi intensos que, a dia d’avui, garanteixen el 100% d’aprovats a la Selectivitat.

El Curs 2018-2019 vam començar a oferir el Batxillerat Dual (en llengua anglesa). A través de la col·laboració amb la institució ACADEMICA, els alumnes de l’Escola que ho vulguin i que tinguin un bon nivell d’anglès podran obtenir la doble titulació: El Batxillerat d’aquí i l’American High School Diploma.

Actualitat

Mira què passa
a Batxillerat

Veure totes les notítices

Mira què passa
a Batxillerat

Veure totes les notítices

Visita a la Presó Model de Barcelona

Els alumnes de 1r de batxillerat han visitat la Presó Model de Barcelona i han conegut els detalls de la seva construcció, història i vivències a través d'una visita guiada que recorre els llocs més destacats del conjunt.

06/10/2021
5

Fotografia arquitectònica i urbana

Els alumnes de primer de batxillerat artístic han sortit pels carrers de Terrassa a fer fotografia arquitectònica i urbana.

27/09/2021
7

Solar System

The students of 1st of Batxillerat have played a game about the planets in the CMC subject. They have had a great time and they have learned about the planets in our Solar System

27/09/2021
3

Batxillerat, curs 2021 - 2022

Horari d’entrevistes

1r BATXILLERAT
1BAT A

Sergi Cebrián: Dijous de 15:15 a 16:15

1BAT B

Helena Sierra: Dijous de 9:00 a 10:00

2n BATXILLERAT
2BAT

Esther Ruiz: Dimarts de 15:15 a 16:15

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra

Política de Cookies D'acord