Batxillerat

Informació general

La finalitat d’aquesta etapa és garantir l’accés a la universitat amb la màxima preparació.

Al Petit Estel – La Nova oferim Batxillerat privat d’Humanitats, Ciències Socials, Ciències de la Naturalesa i el Batxillerat Tecnològic.

El Batxillerat del Petit Estel – La Nova és un batxillerat exigent. Són dos anys d’estudi intensos que, a dia d’avui, garanteixen el 100% d’aprovats a la Selectivitat.

El Curs 2018-2019 hem començat a oferir el Batxillerat Dual (en llengua anglesa). A través de la col·laboració amb la institució ACADEMICA, els alumnes de l’Escola que ho vulguin i que tinguin un bon nivell d’anglès podran obtenir la doble titulació: El Batxillerat d’aquí i l’American High School Diploma.

Actualitat

Mira què passa
a Batxillerat

Veure totes les notítices

Mira què passa
a Batxillerat

Veure totes les notítices

Corrupció Revolta Ètica

The students of Economy of 1rst of Batxillerat have visited the exhibition called Corrupció Revolta Ètica. We have learnt the meaning of the corruption and its consequences for the society.

13/11/2019
7

Setmana de la ciència

Coincidint amb la Setmana de la Ciència, l'alumnat de Química de 4t d'ESO i batxillerat ha realitzat una visita guiada a l’exposició sobre la Taula Periòdica dels elements químics a l’IEC el dia 11 de novembre.

11/11/2019
7

Astronomical Observatory of Sabadell

The students of 1st of Batxillerat have visited the Astronomical Observatory of Sabadell. They have attended a little conference about the universe and they have watched the sun through a big telescope. It has been a great experience!

4/11/2019
4

Educació primària, curs 2018 - 2019

Horari d’entrevistes

1r BATXILLERAT
1BAT A

Sergi Cebrian: Divenderes 10:00 a 11:00

1BAT B

Helena Sierra: Dijous 12:25 a 13:25

2n BATXILLERAT

Esther Ruiz: Dijous 10:00 a 11:00

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra

Política de Cookies D'acord