Batxillerat

Informació general

La finalitat d’aquesta etapa és garantir l’accés a la universitat amb la màxima preparació.

Al Petit Estel – La Nova oferim Batxillerat privat d’Humanitats, Ciències Socials, Ciències de la Naturalesa i el Batxillerat Tecnològic.

El Batxillerat del Petit Estel – La Nova és un batxillerat exigent. Són dos anys d’estudi intensos que, a dia d’avui, garanteixen el 100% d’aprovats a la Selectivitat.

El Curs 2018-2019 vam començar a oferir el Batxillerat Dual (en llengua anglesa). A través de la col·laboració amb la institució ACADEMICA, els alumnes de l’Escola que ho vulguin i que tinguin un bon nivell d’anglès podran obtenir la doble titulació: El Batxillerat d’aquí i l’American High School Diploma.

Actualitat

Mira què passa
a Batxillerat

Veure totes les notítices

Mira què passa
a Batxillerat

Veure totes les notítices

100% D'APROVATS A LA SELECTIVITAT

Tots els alumnes de 2n de batxillerat de l'Escola que es van presentar a les Proves d'Accés a la Universitat han aprovat. Enhorabona a tots! També volem destacar la distinció d'excel·lència de 6 alumnes amb una nota superior a 9 en la Fase General. Felicitats!

30/06/2021
11

SEMINARI EUNCET

Els alumnes de matemàtiques de 1r de batxillerat han assistit al seminari “Neuropedagogia de les matemàtiques: com aprendre i ensenyar matemàtiques”, de la mà del Doctor Joaquim Valls, neuropsicòleg i professor de l'Euncet.

25/1/21
5

ORIENTACIÓ UNIVERSITÀRIA UPF-ESCI

Els alumnes de 2n de batxillerat, dins el programa d'orientació universitària, van rebre una xerrada de la Universitat Pompeu Fabra-ESCI. Els van donar pautes per com triar uns estudis superiors i els va informar del que ofereix aquesta universitat.

22/1/21
4

Batxillerat, curs 2020 - 2021

Horari d’entrevistes

1r BATXILLERAT
1BAT

Sergi Cebrian: Dilluns de 09:00 a 10:00

2n BATXILLERAT
2BAT A

Esther Ruiz: Dimecres de 09:00 a 10:00

2BAT B

Helena Sierra: Dijous de 12:25 a 13:20

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra

Política de Cookies D'acord