Batxillerat

Informació general

La finalitat d’aquesta etapa és garantir l’accés a la universitat amb la màxima preparació.

Al Petit Estel – La Nova oferim Batxillerat privat d’Humanitats, Ciències Socials, Ciències de la Naturalesa i el Batxillerat Tecnològic.

El Batxillerat del Petit Estel – La Nova és un batxillerat exigent. Són dos anys d’estudi intensos que, a dia d’avui, garanteixen el 100% d’aprovats a la Selectivitat.

El Curs 2018-2019 hem començat a oferir el Batxillerat Dual (en llengua anglesa). A través de la col·laboració amb la institució ACADEMICA, els alumnes de l’Escola que ho vulguin i que tinguin un bon nivell d’anglès podran obtenir la doble titulació: El Batxillerat d’aquí i l’American High School Diploma.

Actualitat

Mira què passa
a Batxillerat

Veure totes les notítices

Mira què passa
a Batxillerat

Veure totes les notítices

FESTA DE COMIAT DE 2n DE BATXILLERAT

El passat divendres 17 de maig vam celebrar la Festa de comiat de la 20a promoció de batxillerat de l'Escola. Una festa emotiva, molt lluïda i amb acompanyament de familiars i amics. Enhorabona i molta sort!

17/5/2019
6

DNA models

The students of 1st of batxillerat have created DNA models to explain the structure of this molecule in the subject of CMC. Look at the nice job they have done!

6/5/2019
4

Personal branding

Els alumnes de 1r de batxillerat han rebut la visita de Chal Jiménez, professor de l'ESIC i consultor i assessor en Business, Màrqueting i Comunicació. És autor del llibre "Marca la diferencia: porque tú lo vales!". El ponent ha parlat de "PERSONAL BRANDING" (marca personal).

21/04/2019
8

Educació primària, curs 2018 - 2019

Horari d’entrevistes

1r BATXILLERAT
1BAT A

Sergi Cebrian: Divenderes 10:00 a 11:00

1BAT B

Helena Sierra: Dijous 12:25 a 13:25

2n BATXILLERAT

Esther Ruiz: Dijous 10:00 a 11:00

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra

Política de Cookies D'acord