Batxillerat

Informació general

La finalitat d’aquesta etapa és garantir l’accés a la universitat amb la màxima preparació.

Al Petit Estel – La Nova oferim Batxillerat privat d’Humanitats, Ciències Socials, Ciències de la Naturalesa i el Batxillerat Tecnològic.

El Batxillerat del Petit Estel – La Nova és un batxillerat exigent. Són dos anys d’estudi intensos que, a dia d’avui, garanteixen el 100% d’aprovats a la Selectivitat.

El Curs 2018-2019 hem començat a oferir el Batxillerat Dual (en llengua anglesa). A través de la col·laboració amb la institució ACADEMICA, els alumnes de l’Escola que ho vulguin i que tinguin un bon nivell d’anglès podran obtenir la doble titulació: El Batxillerat d’aquí i l’American High School Diploma.

Actualitat

Mira què passa
a Batxillerat

Veure totes les notítices

Mira què passa
a Batxillerat

Veure totes les notítices

Visitem l'empresa SEAT

Els alumnes d'Economia de l'Empresa de 1r de batxillerat han visitat les instal·lacions de l'Empresa SEAT de Martorell i han pogut descobrir la immensitat de les seves instal·lacions i visitar la secció de premsa i xapa.

02/03/2020
10

Visitem Vytrus Biotech

Els estudiants de Biologia de 2n de batxillerat han visitat l'empresa terrassenca Vytrus Biotech i han vist les aplicacions tecnològiques modernes de la biotecnologia vegetal.

27/02/2020
6

Esmorzar solidari

765€ recaptats aquest matí en l'Esmorzar solidari. Moltes gràcies per fer-ho possible! Tots els diners recaptats durant la Setmana Solidària aniran destinats a l'ONG Oberts al món (per a construir uns dipòsits d'aigua a Guatemala) i a l'Hospital Sant Joan de Déu (per a la investigació del càncer infantil).

27/02/2020
5

Educació primària, curs 2018 - 2019

Horari d’entrevistes

1r BATXILLERAT
1BAT A

Sergi Cebrián: Dilluns de 9:00 a 10:00

1BAT B

Helena Sierra: Divendres de 12:25 a 13:20

2n BATXILLERAT
2BAT A

Judit Capdevila: Divendres de 11:30 a 12:25

2BAT B

Esther Ruiz: Dimarts de 11:30 a 12:25

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra

Política de Cookies D'acord