Educació

Infantil

Informació general

La finalitat d’aquesta etapa és promoure la socialització dels nens i nenes.

L’etapa d’Educació Infantil comprèn els cursos de P3, P4 i P5.

Durant aquesta etapa els alumnes han d’experimentar, veure, embrutar-se, fer manualitats, moure’s i jugar. I sobretot, passar-s’ho bé a l’Escola i jugar amb els seus amics.

També aprenen els fonaments de la lectoescriptura, la comunicació i la psicomotricitat.

Actualitat

Mira què passa a Educació Infantil

Veure totes les notítices

Mira què passa a Educació Infantil

Veure totes les notítices

Tornem a l'Escola

Alguns alumnes d'Infantil han tornat a l'Escola. Amb totes les mesures de seguretat i higiène, els més xics han omplert d'il.lusió les aules. Les mestres, totes amb mascareta, ja els esperaven des de primera hora del matí. Benvinguts a tots, us hem trobat a faltar!!

12

Robòtica des de casa

Des de principi de curs els alumnes de p4 i P5 van començar a iniciar-se en el món de la robòtica. Un cop a la setmana i en petit grup, tots els infants de 4 i 5 anys han començat a descobrir amb la Mireia Carreño, la Bibot i les noves pissarres digitals molt més interactives, una nova manera de pensar, crear i expressar-se. Ara des de casa els nens i nenes han seguit practicant diferents activitats proposades. Fins i tot han creat els seus ROBOTS! Enhorabona a tots, sou uns artistes!!!

4

Emocions a casa!

Una de les coses més difícils de gestionar durant el confinament a casa amb els més xics, han estat les emocions. Els infants de l'Etapa d'Infantil les han pogut treballar a partir de les activitats i vídeos que l'Aïda, la psicòloga de la nostra etapa, ha anat preparant durant cada setmana amb el seu Taller de les Emocions. De les seves sessions a casa n'han après tots, petits i grans. Gràcies Aïda per ajudar-nos a aprendre com gestionar tot el què ens està passant!!

7

Educació infantil, curs 2019 - 2020

Horari d’entrevistes

P3
P3 A:

Sílvia Condeminas: Dimarts de 9:15 a 10:15

P3 B:

Josephine Navarro: Dimarts d'11:00 a 12:00

P3 C:

Magda Resina: Dijous de 9:30 a 10:30

P3 C:

Mònica Coll: Dimarts d'11:00 a 12:00

P4
P4 A:

Mireia Carreño: Dijous d'11:00 a 12:00

P4 B:

Núria Bordes/Elsa Moliné: Dijous de 9:00 a 10:00

P4 C:

Júlia Escoda: Dijous d'11:00 a 12:00

P5
P5 A:

Meritxell Balenyà/Maria de Mir: Dilluns de 9:00 a 10:00

P5 B:

Elea Fernández: Dijous de 9:00 a 10:00

P5 C:

Marta Pérez: Divendres d'11:30 a 12:30

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra

Política de Cookies D'acord