Serveis

Biblioteca

La Biblioteca de l’Escola és un espai multifuncional. Hi fem xerrades, col·loquis, és un espai per a veure documentals i pel·lícules, i sobretot, és un espai d’estudi i de lectura.

Durant tot l’any, d’octubre a maig, l’Escola posa a disposició dels alumnes la biblioteca per a que hi puguin estudiar i fer deures.

L’horari de biblioteca és de 5 a 6 de la tarda.

La biblioteca està equipada amb ordinadors fixos per tal que els alumnes hi puguin fer els seus treballs o realitzar les seves cerques. A més a més, hem habilitat un espai per a que els alumnes hi puguin realitzar treballs en equip o cooperatius amb ordinadors portàtils.

El servei de Biblioteca es complementa amb el servei de préstec de llibres de lectura. La biblioteca disposa de servei de préstec de llibres per fomentar l’hàbit de lectura entre els nostres alumnes. A partir de Primària, tots els alumnes de l’Escola han de fer ús del servei de préstec i adoptar un bon hàbit de lectura.

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra

Política de Cookies D'acord