Actualitat i

Notícies

Mira què passa a l’escola

Sortida a Rucs del corredor

Today First grade students have visited the natural environment of donkeys called Rukimon. They have had a good time exploring and learning with the animals.

25/3/2022
2

Dia mundial de l'esport

Els alumnes d'ESO i Batxillerat han celebrat el Dia mundial de l'esport fent competicions de diferents esports per cursos.

25/3/2022
2

Autoestima i imatge

Els alumnes d'ESO i batxillerat han assistit al taller ACAB (Associació contra l'Anorèxia i la Bulímia) en el qual han treballat l'autoestima i han après a detectar i sobretot prevenir transtorns de la conducta alimentària.

20/03/2022
4

MINIMONS

Amb els minimons hem creat l’Àrtic. 

16/03/2022
2

Saló de l'Ensenyament

Els alumnes de batxillerat han visitat el Saló de l'Ensenyament, on hi participen més de 130 expositors, entre ells algunes de les principals universitats catalanes, tant públiques com privades, així com destacats centres de Formació Professional i estudis d’idiomes o artístics.  

11/03/2022
2

L'apadrinament de l'ONG oberts al món

Des de fa uns anys, els alumnes de l’escola col·laboren en un projecte solidari amb l’ONG Oberts al Món. El projecte es centra en sensibilitzar els alumnes de les necessitats que pateixen altres nens i nenes que viuen a Guatemala en realitats socials diferents. 

1

Les famílies i els projectes

El treball en equip entre famílies i escola és molt important, és per aquest motiu que les nostres famílies participen també en els nostres projectes. Moltes gràcies pares i mares dels nens i nenes d'Infantil 5, escoltar experts en les matèries sempre és un gran aprenentatge. Ens ha agradat molt!

2

Els projectes d'Infantil 5

Els alumnes d'Infantil 5 han acabat un dels seus projectes d'aques curs. Han après moltes coses sobre els noms de les seves classes: Surfers, Divers i Sailors. A partir d'elements motivadors, han investigat, experimentat, viatjat i creat fent del seu dia a dia a l'escola una gran aventura!

9/3/2022
2

Orientació acadèmica

Aquesta setmana els alumnes de 4t d' ESO han assistit a diferents centres cívics de la ciutat per rebre informació relacionada amb els estudis postobligatoris. Han pogut veure quines sortides d'estudis o professionals els ofereix el sistema educatiu un cop acabada l'ESO.

3
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra

Política de Cookies D'acord