Detall

Notícia

12/01/2022

Donació d'òrgans i teixits

Els alumnes de 1r de batxillerat han assistit a una xerrada divulgativa sobre la donació d'òrgans i teixits a càrrec de la Coordinació de Trasplantament d'òrgans i teixits de Mútua Terrassa. 
En aquesta xerrada, hem après que els trasplantaments d'òrgans i teixits humans són de vegades l'única alternativa de vida per a molts malalts. La donació d'òrgans, però, és una decisió voluntària, un acte d’altruisme en què una persona decideix que un cop mori li siguin extrets un o diversos òrgans del seu cos per donar-los a persones malaltes que es troben en llistes d'espera per rebre un trasplantament. Amb els avenços tècnics i científics, augmenta dia a dia el nombre de pacients que, gràcies a aquest gest solidari i altruista, poden incrementar la seva esperança de vida.
 
 
 
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra

Política de Cookies D'acord