Detall

Notícia

05/09/2023

NOU PROJECTE A INFANTIL I A PRIMER CICLE DE PRIMÀRIA: MÈTODE GLIFING

L’Escola aposta per un Nou Projecte a Educació Infantil i per al Primer Cicle de Primària: "Mètode Glifing".


 

Seguint amb la idea de potenciar el llenguatge i la lectoescriptura amb noves metodologies, estrenem aquest curs una nova dinàmica a l’aula per potenciar la lectoescriptura dels nostres nens i nenes.
 
Amb aquesta nova metodologia, més atractiva que la convencional ja que es treballa de forma digital, s'aprèn a llegir d'una manera més motivadora que creiem essencial. Així mateix, a l’Escola, combinem sempre tots els recursos que tenim per tal de treballar amb diferents metodologies i activitats a l'aula.

Així doncs, treballarem amb aquest nou recurs per donar un impuls a la lectura i aconseguir que els alumnes puguin aprendre, cadascú amb el seu ritme d’aprenentatge, a llegir al més aviat que es pugui, i amb la intenció que aprenguin i millorin ben ràpidament a través d’aquest mètode.

La lectura és molt important i cal també la implicació de les famílies a casa per tal d’assolir un bon ritme lector i agafar l'hàbit de llegir una miqueta cada dia a casa. Ens ajuda a estar una estona amb els nostres fills, a interessar-los per als contes i a ser uns bons fans lectors.