Detall

Notícia

05/09/2023

NOU PROJECTE A INFANTIL I PRIMER CICLE DE PRIMÀRIA: APRENEM AMB CANÇONS – KUKIS MUSIC

L’Escola aposta per un nou projecte a Educació Infantil i per al primer cicle de Primària: "Aprenem amb cançons".



 
És un projecte innovador, motivador i engrescador que té un munt de beneficis per a l’alumnat. La música ens ajuda a estructurar el cervell, en treballa la part dreta i li dona flexibilitat.

A través d’aquest nou projecte i amb la biblioteca de cançons de Kukis Music, es pretén enriquir l’alumnat amb l’aprenentatge de noves melodies, noves emocions i experiències i, alhora, fer un gran impuls per l’aprenentatge de la llengua. L’aprenentatge significatiu és aquell que uneix el coneixement amb l’emoció, i és a través de tot el que ens aporta la música que volem promocionar aquest aprenentatge.

Amb aquest nou recurs educatiu es pretén aprendre nou vocabulari i noves expressions, millorar el llenguatge oral, l’expressió oral, la lectoescriptura, aprendre a discriminar els diferents sons i també ajudar a la cohesió de grup, millorar l’atenció i la memòria.

És per tot això, que estem molt il·lusionats amb aquest nou projecte que segur que ens aportarà grans beneficis i grans emocions per a tots els nostres infants.

Esperem que sigui també de l’interès de totes les famílies.