Actualitat i

Notícies

Mira què passa a l’escola

LA VEREMA

Com que estem treballant l'estació de la tardor, hem volgut aprofitar i fer una primera proposta amb un dels seus fruits: el raïm!!

26/10/2020
1

Taller de vidre a Can Fusteret

Els alumnes de segon han descobert el món fascinant del vidre.

22/10/2020
1

First grade visits the RUKIMÓN!

We had a great time surrounded by trees and donkeys!

13/10/2020
2

Castell i mines de sal de Cardona

Primera sortida dels alumnes de 6è! 

13/10/2020
1

Sortida dels alumnes de 4t a Can Fusteret

Els alumnes de 4t de primària hem anat d’excursió a Can Fusteret. 

10/10/2020
1

Models moleculars

Els alumnes de l'Optativa de Química de 4t d'ESO estan construint models moleculars fets amb plastilina. Així poden veure amb més claredat la seva estructura tridimensional i relacionar-la amb la seva fórmula química.

10/10/2020
0

Educavió visual i plàstica

Els alumnes de 3r d'ESO estan realitzant un dibuix del jardí a través de l'observació directa del natural. Distribueixen els diferents elements en la composició, treballen amb la seva disposició i relació proporcional per tal de crear sensació de tridimensionalitat i juguen amb la llum que incideix de diferents formes sobre els objectes i poder apreciar el volum que genera.

09/10/2020
0

Shelters and farm in Can Pou / Refugis i granja a Can Pou

Visit to the farm of Can Pou with creation of shelters and visit to the animals. / Visita a la granja de Can Pou amb creació de refugis i visita als animals.

04/10/2020
0

L’ADAPTACIÓ

Ha començat un nou curs i de mica en mica els Cargols es van adaptant als nous espais, nous companys, a compartir tots junts activitats, jocs, noves experiències, somriures…

5
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra

Política de Cookies D'acord